The Green Soup / Зелената супа

(Serves 5) / (за 5 лица)

DSCF9103I should like all of nature’s fruits, since it’s all I eat, but some have a really bad smell, and are really hard to love :). Broccoli is one of those. It’s  super healthy, deep green color that can detox your body in seconds, enough vitamin D to set you for life and some have even declared it world’s healthiest food. But it doesn’t have a nice smell. I recently found a way to cook it and it tastes great.

You might have guessed it by now, I love soups. Warm soup is great for colds in winter and cool soup is great to cool you the right way in summer. The body just needs healthy liquids.

Ingredients
2 big broccoli bunches
1 small potato
1 onion
1 vegetable soup cube
1.5 liter of water
A little bit of olive oil
Salt
Pepper

Directions
Chop the onions in any size and sweat them in olive oil for 10 minutes, they have to become soft. Then add the water, vegetable soup cube, broccoli, peeled potato, salt and pepper and let it boil for 20 minutes. After that just purée in a blender, and put back on low heat for 2 minutes so all the ingredients can bond again.

This soup is great after a drunken night, and even better if you’re trying to lose weight 😉

Enjoy the green

Elena

————————————————————————————————————————————————-

Би требало да ги сакам сите плодови на природата, зaшто само тоа јадам, ама некои мирисаат сериозно лошо, и баш е тешко да ги сакаш :). Брокулата е една од тие. Многу е здрава, а нејзината интензивна зелена боја може да ви направи детоксикација на цело тело додека да трепнете, има доволно витамин Д да ви трае цел живот и некои дури ја прогласија за најздравата храна на светот. Ама не мириса баш добро. Е па јас сепак пронајдов начин како да ми биде вкусна.

Можеби погодивте досега, ама јас обожувам супи. Топла супа е супер за настинки во зима, а ладна супа е одлична да ве излади баш како што треба налето. На телото едноставно му требаат здрави течности.

Состојки
2 поголеми китки брокула
1 мал компир
1 кромид
1 коцка зеленчукова супа
малку маслиново масло
1,5 литар ладна вода
Сол
Бибер

Подготовка
Исечкајте го кромидот во која било големина и динстајте го во маслиновото масло околу 10 минути за да омекне. Додајте ги водата,
компирот, коцката супа и сол и бибер и оставете да се вари 20 минути. После тоа, избледнајте сѐ во блендер, и вратете го на многу тивок оган уште 2 минути за да се врзат вкусовите.

Супава е супер после пијана вечер, а уште подобра ако сакате да ослабете 😉

Уживајте во зеленилото

Елена

Advertisements

5 thoughts on “The Green Soup / Зелената супа

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s