Urnebes Salad / Урнебес салата

(Yields 400 ml) / (излегува 400 мл)
Urnebes Salad

Vegan picnic today! Yay! This is one of the recipes we made. People (non-vegans) that tried it said it tastes exactly the same as a regular dairy-loaded salad.

I will be sharing all the recipes from today’s menu with you soon, personal post with pics from the picnic also coming soon. Even though it was not all decorated elaborately because we weren’t sure if the picnic will be happening at all – the weather was constantly changing – we had a great day, celebrated a friend’s b-day, hiked, laughed really hard, and had a lot of fun. Being vegan is great!

Ingredients
This much ricotta cheese prepared according to instructions
2 Tbsp vegenaise
1 Tbsp mustard
Chili (to taste)

Directions
Mix everything together and your salad/spread is ready. You might want to adjust the vegenaise/mustard quantities to taste. The spread should not be too thick, nor too thin, just right 🙂

One love,
D
————————————————————————————————————————————————-
Денес правевме веган пикник! Јупииииииии! Ова е едно од јадењата што се најдоа на денешното мени. Луѓе (невегани) што го пробаа, рекоа дека има ист вкус како и обичната салата што се прави од урда.

Набргу ќе ги постирам сите рецепти од денешното мени, а и ќе направам посебен пост со фотографии од пикникот. Иако јадењата не беа декорирани некако посебно бидејќи до последен момент не се знаеше дали одиме на пикник или не – времето постојано се менуваше – на крај работите излегоа како што треба и си поминавме одлично, славевме роденден на другарка, планинаревме, се убивме од смеење и ни беше суперинтересно. Закон е да си веган!

Состојки
Олку урда, подготвена според упатството од постот
2 големи лажици веганез
1 голема лажица сенф
Чили (по вкус)

Подготовка
Измешајте ги сите состојки во една чинија и салатата е готова. Можно е да има потреба да го приспособите количеството на веганез/сенф според сопствениот вкус. Смесата не треба да биде ни претечна, ни премногу сува, некаде на средина 🙂

Со љубов,
Д

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s