Floured Zucchini / Пржени тиквички со брашно

(Serves 4) / (за 4 лица)
Floured Zucchini

Ingredients
2 large sized zucchini
1/2 cup baking flour
1/2 cup cornmeal
Salt
Unrefined grape-seed oil

Directions
Wash and peel the zucchini. Cut them into circles.

Mix the flours with the salt and coat the zucchini well. Heat the oil in a medium sized skillet over medium high heat. Fry the zucchini, turning to brown evenly.

One love,
D
————————————————————————————————————————————————
Состојки
2 големи тиквички
1/2 шолја пекарско брашно
1/2 шолја пченкарно брашно
Сол
Нерафинирано масло од семки од грозје

Подготовка
Измијте ги тиквичките и излупете ги. Исечкајте ги на тенки кругови.

Измешајте ги брашната со сол и набрашнете ги тиквичките. Загрејте го маслото во тавче на средно силен оган. Пржете ти тиквичките во врело масло и вртете ги од двете страни за да се испржат еднакво.

Со љубов,
Д

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s