Rice Porridge with Dried Fruit and Nuts / Оризова каша со сушено овошје и јатки

(Serves 1) / (за 1 лицe)
Image

Not much time tonight, bf’s sister graduated yesterday. We’re gonna parteeeeeeeeeeeeeey tonight! We were out all day, feeding the cats, some homeless animals, and shopping for tonight’s present. So I have to be out in an hour or so and I have to do this as quickly as possible. It’s really tasty, packed with healthy nutrients, and the most important thing – it’s quickly and easy.

Ingredients
2-3 Tbsp rice meal
3/4 cup (200 ml) soy milk
1/3 cup (100 ml) water
1 pkg vanilla powdered sugar
2 Tbsp goji berries
2 Tbsp golden berries
2 Tbsp raisins (dark)
2 Tbsp apricots, chopped
2 Tbsp walnuts, chopped
2 Tbsp almonds, chopped

Directions
Put the water, soy milk and rice meal in a pot and stir well. When you are sure there are no lumps transfer pot to low heat and cook until it thickens. Remove from stove and add the vanilla sugar. Stir well and add the remaining ingredients. Enjoy!

One love,
D
————————————————————————————————————————-
Немам баш време за пишување вечерва, сестра му на М вчера дипломираше. Денес се журкамеееееееееееееее! Цел ден бевме излезени, да ги нахраниме мачките, понекое бездомно животинче и да најдеме подарок за вечер. Треба за околу еден час да излезам, па морам рецептов да го пишам најбрзо што можам. Навистина е вкусен, преполн е хранливи материи и што е најважно – се прави лесно и брзо.

Состојки
2-3 големи лажици оризово брашно
3/4 шолја (200 мл) млеко од соја
1/3 шолја (100 мл) вода
1 пакетче ванилин шеќер
2 големи лажици волчји (гоџи) бобинки
2 големи лажици голден бери
2 големи лажици суво грозје (темно)
2 големи лажици кајсии, исечкани
2 големи лажици ореви, исечкани
2 големи лажици бадеми, исечкани

Подготовка
Ставете ги водата, млекото од соја и оризовото брашно во тенџере. Мешајте и осигурајте се дека нема грутки пред да го ставите на рингла. Варете го на многу тивок оган додека не се згусне. Штом се згусне доволно тргнете го од рингла и додајте ја ванилата. Измешајте убаво и додајте го остатокот од состојките. Уживајте!

Со љубов,
Д

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s